Wintersolden 2019

Wanneer beginnen de wintersolden 2019?

De wintersolden beginnen op 3 januari 2019 en eindigen traditioneel op 31 januari 2019.  Bij de meeste webshops kan u echter dagen van te voren al profiteren van solden kortingen. Geen reden meer om te wachten met solden shoppen, u kan ook uw feestelijke nieuwjaars-outfits en cadeautjes met korting kopen. Omdat de meeste winkels nog niet officieel reclame maken voor de solden voor 3 januari, is het soms lastig om online een speciale solden korting te vinden.

In de solden periode kunnen alle sectoren deelnemen. Enige voorwaarde is dat de aangeboden producten voorheen al 30 dagen in de verkoop aangeboden moeten zijn. In de wintersolden kan er ook goed online korting verkregen worden, mocht het weer buiten even tegen zitten. Veel grote en kleinere winkelketens komen met straffe promoties in deze periode dus het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Solden kortingscodes

Wintersolden in Vlaamse steden

In de verschillende steden is er genoeg te doen tijdens de solden. Vanaf 3 januari kan u in de winkelstraten shoppen met korting. Alle winkels, de uitzondering daar gelaten, nemen deel aan de solden traditie. Tijdens de wintersolden zullen de kortingspercentages dan ook weer flink oplopen. Populairste stad om te bezoeken tijdens de wintersolden, is ongetwijfeld Antwerpen. Ontdek hier waar u precies moet zijn om zoveel mogelijk te profiteren van de Antwerpse solden.

Vaak zijn de kortingen bij de fysieke winkels aan het eind van de solden het hoogst. Bij webwinkels lopen de kortingen vaak van bij de start hoger op. Het risico van wachten met de winkelstraat in te duiken, is tevens ook dat de leukste items uit de rekken verdwenen zijn. Het is dus verstandig om bij het begin van de wintersolden direct een kijkje te nemen naar die dingen die jij graag in je garderobe zou willen zien. Online is de voorraad aan producten minder snel uitverkocht, al dient hier ook rekening mee gehouden te worden.

Komende wintersolden data


Wintersolden 2019
Wintersolden 2020
Wintersolden 2021
Wintersolden 2022
Wintersolden 2023