Elektronica

Het aanschaffen van elektronica gaat vaak niet over één nacht ijs. Gelukkig heeft u tijdens de wintersolden een maand de tijd om uw elektronisch apparaat met flinke kortingen aan te kopen. Van laptops tot camera’s en koelkasten, alles gaat in de uitverkoop.

Bekijk hier alle deals en kortingscodes omtrent elektronica en andere categorieën.

Lees hieronder wat wij van onze elektronica-favorieten verwachten deze solden 2019.

  • bol.com
    Wanneer wij in onze archieven duiken zien wij dat bol.com fikse kortingen uitdeelt tijdens de solden. We denken dan bijvoorbeeld aan ruim 40% korting op de categorie Beeld en Geluid, maar ook keukenapparatuur gaat met dit kortingspercentage weg.

 

  • Coolblue
    Tijdens de wintersolden van 2018 kan ook Coolblue niet achterblijven qua gereduceerde prijzen voor elektronica. Zo kunt u bijvoorbeeld een iPhone 7 met €120 korting aanschaffen. Maar denk ook aan Laptops die met ruim €200 afgeprijsd worden en keukenapparaten die met forse discount van de hand wordt gedaan. Zo kunt u op dit moment een cadeaubon van 25 euro ontvangen bij aankoop van een laptop!

 

  • MediaMarkt
    “Grote apparaten voor kleine prijzen” moest MediaMarkt gedacht hebben toen zij aan deze solden begonnen. De prijzen op ‘t witgoed zijn heel erg gunstig deze maand. Zo kunt u wel tot €120 korting krijgen op uw nieuwe wasmachine. Maar ook de computers en toebehoren zijn niet vergeten. Zo pakt u bijvoorbeeld €110 op laptops. Klik snel door naar de soldenpagina van MediaMarkt om het totale kortingsaanbod te bekijken.