Leuven solden

Solden Leuven 2019

Met een ruim winkelaanbod, vele leuke eetadressen en een markt van ruim 170 meter is Leuven een echt winkelparadijs.

De beste winkelstraten in Leuven

Om je wegwijs te maken hebben wij hierbij een overzicht van belangrijkste winkelstraten in Leuven. De meeste winkels in Leuven zijn van maandag tot en met zaterdag open tussen 9 en 18 uur.

Winkelroute Leuvense solden

Bondgenotenlaan

In deze 1 kilometer lange laan vind je grote winkelketens, cafés en exclusieve kleding- en decoratiewinkels.

Diestsestraat

In de Diestsestraat vind je vooral filialen van de grote winkelketens. Winkels als Sasha, Foot Locker en Jack & Jones zijn hier te vinden. Leuk om te weten is dat de toegangspoort tot het shopping gebied van de Diestsestraat onlangs helemaal is vernieuwd. De Diestsestraat is tevens de grootste winkelstraat in Leuven. Tijdens de solden scoor je in deze straat fashion met hoge kortingen.

Mechelsestraat en Vismarkt

In deze straat zijn vooral speciaalzaken en unieke kledingzaken te vinden. Ook vind je hier de beste kaas- en viswinkels.

Brusselsestraat

De Brusselsestraat is een gezellige shop straat met verschillende ketens en exclusieve woon- en kledingwinkels. Ook vind je een chocolaterie, supermarkten en cadeauwinkels.

Parijsstraat

De echte food liefhebbers kunnen een bezoekje doen aan de Parijsstraat. In de Parijsstraat vind je verschillende restaurants en eetcafés waar je terecht kunt voor echte wereldgerechten. Ook is er een gevarieerd winkelaanbod waar je handgemaakte producten en geschenken kunt vinden en aantal speciaalzaken maar ook unieke kledingwinkels.

Tiensestraat

De Tiensestraat is een typische studenten straat waar je gezellige studentenhuizen, restaurants, cafés en winkels vindt.