Solden Zalando

Tijdens de wintersolden van Zalando België, profiteer je van heel veel online kortingen. Je wil natuurlijk een nieuwe herfst- en wintergarderobe met wat extra kortingen shoppen. Bij Zalando België shop je deze soldenperiode met kortingen die oplopen tot -70%. Zo vind je deze wintersolden niet alleen megakortingen in de bekende Zalando Outlet, maar slaan ze je ook om de oren met straffe kortingen op de rest van de collectie.

Omdat we bij solden2019.be het hele jaar door op zoek zijn naar manieren om online te besparen, hebben we enkele tips voor u. Met deze tips kan u ook buiten de soldenperiodes om besparen op uw online aankopen bij zalando.be.

✄ Andere manieren van online besparen

Zalando Outlet:

In de outlet van Zalando scoor je eigenlijk altijd tot 70% korting. Er is een outlet voor de dames-, heren- én kindercollectie. Bijna wekelijks licht Zalando een ander populair merk uit, waar ze dan tijdelijk een extreme korting op geven. Meestal gaat dit over merken als adidas of G-star, maar soms zijn ook hele categorieën uitgelicht. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar schoenen of kleedjes, doet er goed aan om de outlet van Zalando even te checken. Vaak kan je hier iets voor een appel en een ei op de kop tikken.

 Zalando Solden:

Tijdens de solden bij Zalando zit je echt gebakken als kortingsjager. Aan het begin van de solden geeft Zalando standaard al mooie kortingen weg. Denk hierbij aan party jurken, adidas of nike sneakers, sportkleding of tassen met korting tot 60%. Tegen het einde van de wintersolden kan je profiteren van kortingen die oplopen tot maar liefst -80%! Denk wel aan het volgende: als je pas de laatste week van de solden 2018 gaat shoppen, dan is de kans erg groot dat de meeste items al zijn uitverkocht. Daarom is het belangrijk dat je de juiste beslissingen maakt “wanneer” je van de afprijzingen profiteert.

Zalando Lounge:

Luxe merken, zoals Michael Kors, Armani Jeans en DKNY, zul je ook voorbij zien komen tijdens de solden. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van Zalando’s bekende merken. Als jij een designer jurkje van Ralph Lauren nodig hebt of een Versace zonnebril, weet je waar je moet wezen! Vind je de items nog steeds te prijzig? Waarom kijk je dan niet eens bij het kleine zusje van Zalando: Zalando Lounge. In deze webwinkel verkoopt men luxe merken met extreme kortingen, maar de deals zijn slechts een paar dagen geldig en het assortiment is razend snel uitverkocht. Boodschap is dus: er snel bij zijn!

✄ Andere manieren van online besparen

Het is makkelijk besparen bij Zalando, dat is inmiddels duidelijk. Maar wist u dat er nog andere manieren zijn om wat kosten uit te sparen?

  • Schrijf u in voor de nieuwsbrief en u ontvangt een kortingscode van -10% op uw eerstvolgende aankoop!
  • Als je iets bestelt op Zalando.be profiteert u van snelle levering én gratis verzending. Geen verborgen kosten daar.
  • Maak gebruik van een Zalando kortingscode. Deze codes geven u 10% tot 20% korting.