Beauty

“New year, new me!” is een veelgehoorde leus in de eerste maand van ‘t jaar. Trakteer uzelf daarom op fijne beauty producten. U kunt uw voordeel doen tijdens de solden van 2018. Zo heeft u ook in de wintermaanden geen aanslag op uw gelaat én portemonnee.

We hebben onze meest gewaardeerde beauty shops voor u op een rijtje gezet en uitgezocht welke korting wij u kunnen bieden tijdens de winter solden van 2018. Bekijk ons overzicht om op de hoogte te blijven van alle (beauty) kortingscodes.

ICI PARIS XL
Van alle beauty webshops ligt ICI PARIS XL toch wel het meest voor de hand. Tijdens de solden zijn er veel verschillende aanbiedingen. Dit jaar stunt zij met ronde prijzen vanaf €20 voor alle parfums. Daarnaast verwachten wij ook een actie met 25% op skincare producten. Met als grote eindknaller een korting van 20% op de gehele website.

Douglas
Douglas is één van de grote go-to winkels wanneer u een beautyproduct nodig hebt. Zo krijgt u tijdens de solden bijvoorbeeld 20% korting op skincare producten van Clinique, Estée Lauder en Biotherm. En hetzelfde percentage korting op make-up van Lancôme en Douglas eigen merk. Wanneer u zorgt dat u een Douglas card heeft, krijgt u zelfs 25% korting. Daarnaast verwachten we halverwege de solden een kortingscode voor €5 korting op alle producten.

Farmaline
Bij Farmaline kunt u niet alleen terecht voor vitamines, geneesmiddelen en dierenverzorging, ook de gezondheid van uw houd en uiterlijk staan in een hoog vaandel bij deze webshop. U kunt tijdens de solden gebruik maken van uw welkomstkorting van €5. Daarnaast pakt u bijvoorbeeld 40% korting op dagcrème, zo’n 60% korting op micellair water.

De Bijenkorf
Naast luxe kleding en woonaccessoires is de Bijenkorf ook een walhalla voor de beauty liefhebber. Tijdens de solden zijn veel producten en merken met 30% tot en met 70% afgeprijsd. Denk hierbij aan merken zoals Bobbi Brown, maar ook Balmain en bijvoorbeeld de Clinique giftsets kunt u nu aan een kleine prijs bemachtigen.

HEMA
Ook de HEMA heeft een uitgebreid beauty-assortiment. Hun eigen merk is normaliter al fijn geprijsd, maar tijdens de HEMA wintersolden snoept u helemaal de kleine prijsjes mee. Zo koopt u make-up brushes voor één euro en zijn andere producten, zoals eyeliner nagellak en oogschaduw, afgeprijsd voor twee euro.