Veelgestelde vragen over solden en de sperperiode

Wanneer beginnen de winter solden in België?

De wintersolden lopen in België van donderdag 3 januari 2019 tot en met 31 januari 2019.

Wanneer beginnen de zomer solden in België?

De zomersolden lopen in België van maandag 1 juli 2019 tot en met 31 juli 2019.

Wat zijn sperperiodes?

Een sperperiode is precies één maand voordat de winter-of zomersolden in gaan. Dit is een wachtperiode waarbij het verboden is voor winkeliers om kortingen te promoten, zowel in de winkels als op het internet. Lees alles over de sperperiode hier.

Wanneer beginnen de sperperiodes in België?

De sperperiode begint voor de wintersolden 2019 op 3 december 2018 tot en met 2 januari 2019. Voor de zomersolden 2019 zal de sperperiode starten op 1 juni tot en met 30 juni.

Hoe lang duren de wintersolden en zomersolden?

Zoals altijd zullen de winter-en zomersolden één maand lang duren.

Hoeveel procent korting kan ik verwachten tijdens de solden?

In het begin van de solden zullen de kortingen rond de 25% liggen. Naarmate het einde van de solden in zicht komt, zullen de kortingen stijgen naar 70% of 75%. Per winkel ligt het er aan hoeveel procent korting zij aanbieden. Daarom is het verstandig om al ruim van te voren de winkels in te gaan om te kijken welke items je het liefst wilt en welke prijs de items zijn. Zo weet je zeker dat je bespaart tijdens de solden.

Hoe bemachtig ik mijn favoriete items tijdens de solden?

Het belangrijkste is dat je weet wat je wilt kopen. Wij hebben speciaal voor jou handige tips op een rijtje gezet. Lees deze 10 tips om 100% te slagen met jouw inkopen.

Hoe ontvang ik online korting?

De beste kortingen en kortingscodes van de webshops zijn bij ons te vinden. Tijdens de solden zullen wij continu alle aanbiedingen in de gaten houden en houden wij jou op de hoogte.

Metrotime Solden kortingscodes