Solden MediaMarkt

MediaMarkt solden 2019

MediaMarkt doet ook weer mee met de grote wintersolden. Hierdoor profiteert u online op heel veel korting op elektronica. Uw korting kan oplopen tot €400 op grote elektronische apparaten. Wij zetten, als kortingsexperts, de fijnste kortingen voor u op een rijtje.

Hieronder vertellen wij u wat u van van MediaMarkt kan verwachten en hoe u op andere manieren – buiten de solden om – extra kan besparen op uw aankoop bij de MediaMarkt.

MediaMarkt kortingscodes

Wij verwachten dat er op deze pagina een fijne kortingscode te vinden zal zijn, om u zo te garanderen van een scherpe korting. Bent u al nieuwsgierig geworden naar alle actuele kortingen en acties?

MediaMarkt korting tijdens de solden

Vaak komt het procentueel neer op zo’n 60% korting op bepaalde producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koptelefoons die van €199 zijn afgeprijsd voor €76. Vorig jaar waren ook de Sony Smart TV’s afgeprijsd met bijvoorbeeld €250 euro.
Ook het witgoed zal voor een verlaagde prijs verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan koel-vriescombinaties en wasmachines met fikse korting. Wilt u zichzelf eens goed verwennen met fijne verzorgingsproducten? Dan bent u bij MediaMarkt ook aan het goede adres tijdens de solden.

Andere MediaMarkt kortingen

→ Geen verzendkosten
U betaalt niets voor uw levering van de MediaMarkt. Hier is geen minimum te besteden bedrag aan gekoppeld, dus zelfs het kleinste en allergrootste pakketje wordt voor nop bij u afgeleverd.

→ Gratis reserveren
Heb je online een product gezien en wil je deze ‘t liefst zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer dan online jouw artikel en haal het op in de winkel. Dit is geheel kosteloos en je voorkomt zo teleurstelling in de winkel.