Fashion

Een echte fashionista? Dan ga jij vast ook in de solden op zoek naar stijlvolle fashion finds aan een klein prijsje. Want de winter solden van 2018 is het uitgelezen moment om de hiaten in uw kast aan te vullen of onverwacht uw nieuwe lievelingskledingstuk op de kop te tikken. Zo komt u voor weinig centjes modieus voor de dag.
Hieronder noemen wij onze favoriete on- en offline modewinkels voor de wintersolden 2018 en de korting die wij verwachten te zien.

KLEDING

 • Zalando
  Deze uitgebreide webshop is over het algemeen niet heel scheutig met kortingen en kortingscodes. Desalniettemin kunt u er vanuit gaan dat er tijdens de solden periode met korting gekocht kan worden bij Zalando. Als we onze archieven er op naslaan, kunnen we rekenen 60% korting op veel categorieën. Denk aan korting op de gehele heren-, dames- en kindercollectie, variërend van luxe merken tot mooie schoenen. Tijdens de solden kunt u hier alle actuele acties en kortingen terugvinden.

 

 • La Redoute
  In de webshop van La Redoute kan je dikwijls gebruik maken van kortingscodes. Verzending van uw kleding is over het algemeen gratis (bij besteding vanaf €10) en ook zijn regelmatig kortingscodes voor 60% korting of 10% extra korting (bovenop de sale) in omloop. Tijdens de wintersolden van 2018 rekenen wij op codes van 60%, 70% en 80% op alle categorieën van La Redoute. U kunt dus winterjassen voor een prikkie scoren en denk bijvoorbeeld aan nieuwe jeans of een fijn kleedje.

 

 • Zalando Lounge
  Zalando Lounge, het kleine zusje van Zalando. Hier vindt u natuurlijk het hele jaar al koopjes maar tijdens de solden kunt u rekenen op extra korting, zoals gratis verzending van uw bestelling.

 

 • De Bijenkorf
  Op zoek naar luxe merken aan een kleine prijs? Dan bent u tijdens de solden bij De Bijenkorf aan het juiste adres. Van deze webshop verwachten we namelijk dat er zo’n 16.000 artikelen met 70% korting wordt aangeboden. Ga tijdens de solden dus vooral op zoek naar mooie jurken, jassen en andere fijne items die zijn afgeprijsd. In dit overzicht vind u alle kortingen van de Bijenkorf en andere shops tijdens de solden in België.

 

 • JBC
  Bij JBC kocht u altijd al degelijke kleding aan een betaalbare prijs, maar tijdens de wintersolden in 2018 zijn de prijzen alleen maar voordeliger. Gebaseerd op onze ervaring met deze winkel, gaan wij er vanuit dat er afprijzingen tot 70% zullen plaatsvinden. Daarnaast vermoeden wij een 3 + 1 gratis actie aan het einde van de solden, waarbij u bovenop de 70% korting dus ook nog een item gratis krijgt.

SCHOENEN EN ACCESSOIRES

 • Torfs
  Ook van Torfs hebben we hoge verwachtingen tijdens de solden. Straffe acties zoals 40% korting op bijvoorbeeld Nike en pumps van Ted Baker. De kortingen lopen naarmate de solden vordert op tot 70% met in de laatste dagen een grote klapper van nóg eens 10% korting extra op uw stoere stappers of elegante hakken.

 

 • Sarenza
  Voor de hipste schoenen en tassen kunt u terecht bij Sarenza. Het hele jaar door worden er exclusieve kortingscodes voor Sarenza aangeboden en tijdens de solden is dat niet anders. U kunt uitgaan van 60% korting in de reguliere solden en 20 euro EXTRA korting op de solden-artikelen met een kortingscode.

SPORTKLEDING

 • Nike
  Sportief en gezond het nieuwe jaar in, dat is iedereens wens rond de jaarwisseling. Sportmerk Nike maakt dat ook dit jaar weer voordelig voor u mogelijk. Veel schoenen en sportkleding wordt aan 50% solden korting verkocht. Daarnaast is de kans erg groot dat aan het eind van de solden een kortingscode vrij wordt gegeven voor 20% extra korting bovenop de reguliere solden reductie.

 

 • adidas
  Het hele jaar door maakt adidas sporadisch exclusieve kortingscodes beschikbaar voor uw sportieve aankoop. Ook in 2018 hoeft u niet bang te zijn te veel geld uit te geven voor uw sportkleding en -schoenen. We vermoeden dat de korting dit jaar op zal lopen tot 50% met tegen het einde van de solden een klapper van een 20%-code. Geen enkele categorie zal uitgesloten zijn van de afprijzing, dus of u nu op zoek bent naar schoenen, crossfit gear, yoga-outfits of hardloopspullen. Bekijk hier alle kortingscodes tijdens de solden 2018.