Hasselt solden

Houd jij van shoppen, gezelligheid en fikse kortingen? Kom tijdens de winter solden dan naar Hasselt. Deze stad heeft een enorm winkelaanbod dat tijdens de solden stunt met prijzen. Je vindt er de grootste kleding & schoenenwinkels maar ook de Mediamarkt en tal van gezellige boetiekjes.

De solden starten dit jaar op 3 januari 2019. Op deze dag zijn de meeste winkels van 09:00 tot 18:00 uur geopend.


Hasselt de stad met voor ieder wat wils

Hasselt is een erg levendige en veelzijdige stad. De stad is ook onder te delen in vier delen met elk zijn eigen kenmerken en winkelaanbod. Of je nou houdt van een trendy winkelgedeelte, een vintage liefhebber bent, houd van luxe of juist gek bent op cultuur, in Hasselt vind je het allemaal. Onderstaand lees je informatie over de stad en de belangrijkste winkelstraten.

Winkelroute Hasseltse solden


Trends shoppen in de Demerstraat

Ben jij gek op de grote winkelketens als H&M, Zara, Esprit, C&A en WE Store? Dan adviseren wij je om in Hasselt naar de Demerstraat te gaan. De Demerstraat is een onwijs lange winkelstraat met vele grote kleding- en schoenenwinkels maar kun je ook terecht voor parfumeries en cosmeticawinkels. De Demerstraat is tevens ook de grootste winkelstraat in Hasselt. Met het grote winkelaanbod vind jij er daarom altijd wel iets wat jij leuk vindt. En dat tijdens de solden ook nog eens met voordeel.

De winkels in de Demerstraat zijn erg fanatiek tijdens de solden, zij bieden vaak grote delen van het assortiment aan met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%! Voor leuke gezellige boetiekjes kan je overigens een van de vele zijstraten op de Demerstraat inlopen. Je bereikt deze trendy lange winkelstraat gemakkelijk met het openbaar vervoer. Ook is het mogelijk om met de auto te komen. Er zijn 5 overdekte parkeergarages beschikbaar.

Vintage in de Dorpsstraat

Voor de mensen die niet echt met de standaard trends meegaan en meer van vintage houden is de Dorpsstraat een echte aanrader. In en rondom deze straat vind je winkels met vintage thema’s maar ook winkels waar handgemaakte kleding & accessoires worden verkocht. Daarnaast kun je in deze buurt verschillende restaurants vinden waar je van bekende Hasseltse streekproducten als Jenever, Chocolade, Speculaas en Herkenrode bier kunt genieten.

Luxe in de Kapelstraat

Rond de Kapelstraat zijn enkele boetiekjes en winkels waar je de collecties van bekende modeontwerpers kunt vinden. Ben je op zoek naar exclusieve designerstukken, grote merknamen of een kostuum op maat en mag dit allemaal wat meer kosten? Dan is een bezoekje aan de Kapelstraat zeker geen overbodige luxe.